SAMSUN / TEKKEKÖY - Tekkeköy İlkokulu

May

Okulumuz PDR öğretmenimiz Cansu ATAGÜN, yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine, mesai arkadaşlarına, tüm öğrencilerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Nis

Mimarisinde Karadeniz'in dalgalarından esinlenilen ve Karadeniz'in en büyük müzesi olan Samsun Müzesi, T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri ERSOY tarafından 13 Mart 2024 tarihinde açıldı.

Mrt

18 Mart 2024 Pazartesi günü okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan etkinlikle, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" kutlandı.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz organizasyonunda, İlçemiz okulöncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yüksek katılımıyla ‘’Tekkeköy Matematik Şenliği gerçekleştirildi”.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programımız, 12 Mart 2024 Salı günü okulumuzda gerçekleştirilen bir dizi etkinlikte kutlandı.

Şbt

Okulumuz çok amaçlı salonunda 26 Şubat 2024 Pazartesi günü İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması yapıldı.

Ock

23 Nisan Anaokulumuz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Eyvah Eşimi Kaybbettim" kitabı yazarı Havvanur KARTAL'ı öğrencilerimizle buluşturdu. Emeği geçen yazarımıza, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Başkanlığımız, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.

Kas

İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden gelen görevli hekimler tarafından 28.11.2023 Salı günü, okulumuz öğretmenlerine, tehilkeli boyutlara ulaşan "Uyuz" vakaları ile ilgili eğitim verildi.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümü vesilesiyle okulmuzda tören düzenlendi.

Ekm

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının, bundan tam 100 sene önce bize kazandırdığı cumhuriyetimizin 100. yılı, okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 15:30 da yapılması planlanan Okul Aile Birliği toplantısı, toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için 3 Kasım 2023 Cuma günü saat 15.00'te okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yapılacak olan Okul Aile Birliği Toplantısı ekteki gündem doğrultusunda 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 15:30 da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Şbt

eTwinning projelerimizde son çalışmamız olan ''Bu Hikayede Biz De Varız''  tamamlanmış ve ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz bu çalışmalarına bu senede hızla devam edecektir.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz sınıf öğretmeni İsmail YAVUZ ve öğrencilerinden oluşan ekip, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü okulumuzda bir dizi etkinlik düzenlediler.